sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Muutto

Tortaista tähän päivään asti on kulunut muuttotouhujen parissa. Pohkeet on ihan jäätävän kipeät. En ymmärrä miksi juuri pohkeet, kun luulisi, että vaikka kädet tai selkä tai sitten jalat kokonaan olisivat kipeät rappusista ja kantamisesta, mutta ei, vain pohkeet. Joka tapauksessa torstaina ja perjantaina raahattiin kamat uuteen asuntoon, ja eilen siivottiin se vanha kämppä. Se siivoaminen oli kyllä ihmeen helppoa, sillä luulin, ettei siitä läävästä tulisi puhdasta edes viikon non-stop-kuuramisella. Mutta kyllä me se ihan suht' siistiksi saatiin. Minusta se jäi jopa siistimmäksi kuin silloin kun me siihen muutettiin.

Tämä uusi kämppä on ihana. Tämä näyttää niin paljon enemmän meiltä kuin se entinen. Entisessä oli koko ajan ahistunut olo siitä, miten siellä taas viemärit pulputti ja haisi ja miten ruman väriset lattiat siellä oli ja niin edelleen. Lisäksi se sijaitsi niin eristyksessä kaikesta, ja ympärillä oli niin paljon puita, ettei aurinko paistanut sisään juuri koskaan. Tämä uusi kämppä on paljon siistimpi ja ennen kaikkea valoisampi!

Tämä kämppä on 10 neliöä pienempi kuin edellinen, joten osa huonekaluista piti pistää pois. Pohjaratkaisu on silti paljon parempi tässä uudessa. Tässä ei ole keittiötä erikseen, mikä säästää tilaa, eikä ole 10 neliön eteistä, mikä oli kyllä aika turha.

Ollaan saatu jo aika hyvin kaikki tavarat paikoilleen, mutta vielä pitäsi laittaa paperit kansioihin ja taulut seinille. Lisäksi haluan tänne kokonaan uudet matot, kun ei nuo vanhan oikein sovi. Mutta vanhat on vielä lattialla sen aikaa, että uudet löytyy. En ole ottanut kuvia, enkä jaksa vielä ottaakaan, mutta eiköhän tämä uusi kämppä pääse pian näyttäytymäänkin tänne blogin puolelle.

Uuden kämpän pohjapiirros. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti