tiistai 17. joulukuuta 2013

Tulkoon joulu?

Pääsin jo viikonloppuna kunnon joulufiiliksiin, mutta tämän aamuinen kaatosade hillitsi hiukan joulutustani. En ole hirveästi ehtinyt aiemmin joulua miettiä, mutta kun sunnuntaina kävin ostelemassa joululahjoja, kaupoissa raikavat joululaulut ja pimeää toria valaisevat jouluvalot saivat tunnelman nousemaan. Leivottiinkin Janin kanssa eilen glökijuustokakku ja torttuja. Lisäksi kävin eilen illalla Suvin kanssa kauneimmissa joululauluissa Kuopion tuomiokirkossa.




Eilen innostuin joulufiilistelyssäni jopa niin paljon, että ostin elämäni ensimmäisen joulukoristeen omaan kämppään. Harmaapipoisen tontun. Ei ollut tarkoitus ostaa mitään tuollaista, mutta kun tuolla jouluruuhkissa pyöriskelin, niin se vain huusi minulle sieltä tuhansien punaisten joululiinojen joukosta. Päätin siis, että se saa muuttaa meille. Jani osti myös tähän uuteen kämppään meille omat jouluvalot ikkunaan, ja ne on minusta myös tosi siistit.




Huomenna on syksyn viimeinen tentti ja sen jälkeen lähdemme äitin kanssa hakemaan minulle joulun parasta lahjaa. Eiköhän se saa joulumielen taas nousemaan tuosta hemmetin sateesta huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti