torstai 25. lokakuuta 2012

Amarillo-katsastus

Käytiin eilen Annen kanssa Amarillossa. Siihen oli selkeä syy. Eilen olisi nääs ollut Kuopion Luonnontieteiden Akataamisten Opiskelijoiden (LAO) 20-vuotisjuhlat. Emmittiin Annen kanssa, että mennäkö vai ei, mutta päätettiin sitten pitää omat juhlat eli toisin sanoen syödä hyvin. Skipattiin siis Amican lounas ja lähdettiin heti proteiinin biokemian luentojen jälkeen kaupunkiin.

Kannatti kyllä tehdä näin. Jos olisi syöty tuolla vuosijuhlissa, niin olisi varmasti tullut kamala ähky ja paha olo. Nyt kun otettiin annokset, ei voinut syödä ylenpalttisesti. Olin kyllä vähän tylsä, kun otin saman annoksen kuin viimeksikin, eli Chicken Pocketin. Mutta kun siinä on paholaisenhilloa ja vuohenjuustoa. Rakastan niitä. Silti. Enää seuraavalla kerralla en sitä ota, vaan maistan jotain uutta! 

Näytän jotenkin pieneltä tuon annoksen takana, mutta se luultavasti johtuu tuosta älyttömän suuresta lautasesta ja kuvakulmasta.

Ja heti perään toinen kuva minusta ja ruuasta. Käytiin jälkkärillä Houkutuksessa. Mustikkavalkosuklaajuustokakkua. Nams. Tuohon kakkuun unohtui myös "herkkulakkoni"!

Tänään sitten käytin Janin mazdaa katsastuksessa, kun Jani tietty itse on tähän aikaan töissä. Mazda on seissyt koko kesän käyttämättömänä, eikä siitä maksettu edes veroja, kun Jani kulki kesän moottoripyörällä. Perjantaina lähti kuitenkin Suzuki talviunille, joten pitäisi saada auto ajokuntoon. Minua pelotti kokoajan katsastuksen aikana, että kuitenkin loppuu bensa kesken, kun bensavalo paloi koko matkan kun ajoin katsastusasemalle. Mutta bensa onneksi riitti.

Läpihän tuo katsastus ei mennyt, mutta sain sentään ajaa auton pois sieltä ja kuukauden korjausaikaa. Toinen takarenkaan jarru vuotaa kuulma jarrunestettä ja katsastussetä sanoi, että paljoa ei kannata ajella, ennen kuin se on hoidettu. Että seuraavaksi pitäisi kai sitten varata aika korjaajalle. Olin kyllä varmaan tosi ammattimaisen näköinen, kun kuuntelin, mitä se katsastaja selitti tuosta autosta. Nyökyttelin vaan ja olin sillee "jaa, jaa" "vai niin". Ihan kaikkea en edes tajunnut, mutta onneksi nuo asiat lukee tuossa lapussa, jonka sain.

Sitten lopuksi se mies vaan sanoi, että "avaimet on virtalukossa, niin voit ajaa tuon auton pois". Minä luulin, että ne olisi ite ajaneet sen sieltä hallista, joten jäädyin hieman. Niinpä se mies sitten korjasi, että "voin minäkin sen toki ajaa, jos sinusta niin on parempi". Ajoin kuitenkin itse Mazdan pois sieltä. Olisihan se nyt ollu aika hienostelua mennä pihalle odottamaan, että auto tuodaan nenän eteen. 

2 kommenttia:

  1. voi että, ihana juustokakku!! :D vielä pitäisi kuukausi jaksaa herkuttomalla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin oli tarkoitus pitää karkkipäivää, jolloin siis söisin herkkuja vain perjantaisin. No kuten tästäkin huomaa, ei siitä tullut sitten mitään. :D
      Respectiä kyllä teille, jotka oikeasti pystytte pitämään herkkulakkoa!

      Poista