torstai 7. helmikuuta 2013

Haalaribileet feat. Timo Pieni Huijaus

Eilen oli taas ainejärjestö Preemion järjestämät poikkitieteelliset haalaribileet. On ollut alkuviikon melko flunssainen olo, joten mietin pitkään, että menenkö vai en. Lippu oli kuitenkin jo ostettu niin ajattelin, että pitää sitä käydä yrittämässä; Jos tulee huono olo, niin sitten tulen sillä viimeisellä bussilla kotiin.

Kannatti lähteä, sillä baarissa ei ollut enää flunssasta tietoakaan, ja meininki oli hyvä. Porukkaa oli tietenkin ihan liikaa, mutta kyllähän sen aina tietää näissä bileissä. Esiintymässä oli Timo Pieni Huijaus, joka oli oikeasti positiivinen yllätys. Olin kuullut artistilta ainoastaa Pleiboi-biisin, ja sen perusteella jotenkin tyrmännyt koko artistin, mutta nyt kun kerta oli ihan keikasta kyse niin kuuntelin hänen biisejään tuossa tiistai-iltana. Biisit oli ihan erilaisia, mitä olin odottanut, mutta en silti oikein tykännyt. Keikalla oli kuitenkin hyvä meno. Tässä tapauksessahan se oli pääasia. Pitää kuitenkin mainita, että kun etsin Spotifystä Timo Pieni Huijauksen tuotantoa, niin löysin hänen Pyhimyksen kanssa tekemänsä albumin "Arvoitus koko ihminen", jossa oli mielestäni joitan ihan kivojakin biisejä.   

En löytänyt kamerapussiani, illalla, joten minulla ei ollut kamera mukana illalla. Otin keikalta kuitenkin pari kuvaa kännykälläni. Tosiaan vain pari kuvaa, sillä huomasin pian, ettei niistä kuvista tullut yhtään mitään.


Kuvat tosiaan tätä tasoa, mutta laitoimpa silti. Ei minun otokseni muutenkaan ikinä mitään huippulaadukkaita ole. 

Sairastumisen pelossa en tanssinut illalla ihan niin paljoa, mitä yleensä baarissa tanssin, ja silti jalat kipeytyivät tosi paljon. Jalat on olleet oikeastaa joka ilta kipeät tällä viikolla. Niitä vihloo oudosti. Voi johtua tästä flunssasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti