lauantai 23. helmikuuta 2013

Voihan mahatauti

Toissa yönä nukuin melko huonosti ja yhdessä vaiheessa havahduin siihen, että  mahani oli paisunut valtavaksi. Olin kuitenkin puoliunessa, joten en ollut varma, oliko havaintoni tosi, vai vain unta. Aamulla kuitenkin herätessäni tajusin, ettei kaikki ole kunnossa. Minulla ei ollut mitään kipuja, mutta maha oli aivan sekaisin. Puolen päivän maissa aloin oksentamaan ja iltapäivällä nousi kuume. Jej, jej. Kahdella kaverillanikin on ollut tässä viime päivinä mahatautia, joten ei se nyt ihme ole, että mullekin tuli.

Meidän piti lähteä eilen Ouluun, mutta eihän siitä tietysti kipeänä mitään tullut. Kaiken lisäksi eilen illalla olin jo niin kuihtunut, että pelkkä vessassa käynti oli yhtä tuskaa. Kaikkialle vihloi ja verensokerit oli niin matalalla, että piti vähän väliä römähtää lattialle hakemaan vähän verta päähän. En syönyt eilen mitään. Vettä lipitin kyllä paljon. Aamupäivällä se ei pysynyt sisällä millään, mutta sitten kun Jani tuli viiden aikaan töistä, en enää oksentanut. Jani toi minulle myös mehua, jota sain juotua ihan hyvin ja vettäkin siihen lisäksi, ja kaikki pysyi sisällä.

Eilen oli niin heikko olo, etten olisi näinkään pitkää tekstiä voinut kirjoittaa. Nyt kuitenkin olo on jo paljon parempi, ja syön tässä juuri A+ jogurttia, ja katson, kuinka maha sen ottaa vastaan. Kuumetta ei ainakaan ole, ja seisaallaan oleminenkin onnistuu. Periaatteessa voisimme ehkä tänään lähteä sinne Ouluun, mutta ei ehkä kovin fiksua, jos oloni huononee päivemmällä. Parempi lepäillä ja katsella miten käy. Toivottavasti tämä oli vain tällainen lyhytkestoinen pörriäinen. Yksi hyväkin puoli tässä oli, nimittäin nyt ei kyllä maha pömpötä. Kuinka se voisikaan, kun ei siellä ole mitään. Paino tippui eilisen aikana 3 kiloa. Haha. Tottakai paino nousee heti takaisin normaaliksi, kun alan syödä.

Loppuun vielä (mitenkään tekstiin liittymättä) kuva tämän hetken lempimakeisestani. Anne toi näitä mulle Australiasta, ja ihastuin. Mutta niinhän sitä sanotaan, että juuri sitä aina haluaa, mitä ei voi saada. Jos joku tietään Suomesta jonkin paikan, josta näitä voisi saada, niin kertoo minulle heti. Todennäköisesti näitä ei kyllä täältä mistään löydy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti