keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Winterfest 2013

Eilen oli sitten Winterfest. Uhhuh. Tuntuu, ettei koko helmikuussa ole ehtinyt muuta kuin kiertää kaikenlaisia bileitä ja opiskelijatapahtumia. Tänään oltiin sovittu vertaisryhmän kesken, että palautetaan vertaisryhmän sellaiset hahmotelmat kandin johdannosta, mutta enhän minä ole kirjoittanut vielä lausettakaan. Nyt pitää oikeasti terästäytyä tämän koulun suhteen. Meillä on myös menossa nyt 8 opintopisteen kurssi, fysikaalinen kemia, joka on ainakin minulle tuottanut pieniä hankaluuksia vaikeiden laskareidensa vuoksi. En tiedä millä ilveellä väännän sen kurssin läpi, mutta pakko kai se on yrittää. Lähdemme vielä perjantaina Janin kanssa Ouluun, mutta sen jälkeen saa jäädä kaikenlainen ylimääräinen biletys hetkeksi, ja keskityn koulujuttuihin, erityisesti siihen kandiin.

Winterfestissä oli kuitenkin todella kivaa. Sää oli ihan mahtava; ei ollut kylmä, ja aurinkokin näyttäytyi aina välillä. Winterfest on siis poikkitieteellinen opiskelijatapahtuma täällä Kuopiossa, jossa kierrellään rasteja 4 hengen joukkueina. Tavallisesti nämä rastit ovat olleet Valkeisenlammen jäällä, mutta koska nyt on ollut niin lämmintä, ei oikein voi luottaa, että jää kantaisi monta sataa opiskelijaa kerralla, joten rastit oli ripoteltu Valkeisenlammen ympärille. Ulkona rasteja oli yhteensä kuusi ja viimeinen rasti sijaitsi sisällä Apteekkarissa. Loppubileet olisi järjestetty Puikkarissa, mutta itseäni alkoi väsyttää tuo ulkona riehuminen sen verran, että möin suosiolla lippuni kaverille ja lähdin klo 20 bussilla kotiin. Hyvä päätös, niin ei tullut univelkaa, ja jäi hyvä fiilis tapahtumasta.

Rakastan näitä kaikenlaisia rastisuunnistuksia, koska silloin saa ihan luvan kanssa häpeilemättä muuttua takaisin lapseksi ja leikkiä ja riehua sielunsa kyllyydestä. (Ihan kuin minä en muutenkin niin tekisi.)

 Minä ja Anne. Tai oikeastaan Anne ja minä.

 Valkeisenlammen rantaa.


Porukkaa ja jonoja oli muuten paljon, vaikka se ei näistä minun kuvista ilmi käykään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti