maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kandi etenee

Havahduin tänään jossain neljän ja viiden välillä, kun Jani tuli töistä, etten ole oikestaan noussut sängystä koko päivänä muuta kuin vessaan ja ruokaa hakemaan. Piti siivota ja käydä kaupassa ja mahdollisesti jumpassa tai sählyssäkin, mutta nyt kävi näin. En ihmettele, jos saan jonkun makuuhaavan tältä päivältä. 
Mutta on mun päivän makailuprosessista ollut jotain hyötyäkin. Kandini alkaa nimittäin näyttää nyt ihan hyvältä. Siinä on nyt 20 sivua, kun laskee mukaan kansilehden, sisällysluettelon ja lyhenneluettelon. Mutta urakka ei ole ohi. Vaikka olen yrittänyt kirjoittaa siistiä kelpotekstiä, niin paljon on vielä muotoiltavaa. Lisäksi  en ole merkinnyt vielä lähteitä. Noitten lähteiden merkkailussa tulee olemaan vielä iso työ, mutta ajattelin, että koetan saada kandini nyt melko hyvään palautuskuntoon tässä viikolla, niin voisin ensi viikolla käydä näyttämässä sitä ohjaajalleni. Lähden vapuksi Ouluun, joten en aio silloin todellakaan miettiä mitään kandiin tai muutenkaan kouluun liittyvää enää. 

Kävimme muuten Janin kanssa katsomassa viikonloppuna 21 tapaa pilata avioliitto -elokuva, ja minusta se oli tosi hyvä! Loppu olisi voinut olla parempikin, mutta ei se mitään, kun leffa oli muuten niin hauska. Voi tietysti olla että olin tuolloin vähän juuri tollaisella hömppätuulella, mutta silti, pidin!

Janin ottama kuva minusta kun syön nachoja Amarillossa, jossa myös kävimme viikonloppuna. Olen tästä kuvasta hyvin ylpeä, sillä näytän siinä mielestäni harvinaisen ihmiseltä, johtuen varmaan kuvan huonohkosta laadusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti