tiistai 2. huhtikuuta 2013

Lupauksien lunastaminen

Palasinkin Kuopioon vasta eilen illalla, kun isälläni alkoi eilen työt, ja katsoin eilisen siis pikkusisaruksieni perään. Pääsiäinen sujui mukavasti herkkuja syöden. Sunnuntaina kävimme Runnin kylpylässä syömässä  ihan pääsiäisateriankin. Kiusasin itseäni eilen illalla kotiin tullessani käymällä vaa'alla. Hah. Ei olisi kyllä pitäny. Pitää koettaa nyt vähän rajoittaa tuota imelän syömistä. Ei oikeastaan tee ainakaan nyt edes mieli mitään imelää.

Iisalmessa tapahtui kuitenkin yksi aivan ennen kuulumaton asia. Kokeilin nimittän vetää leukoja äitini tangolla, ja sain vedettyä kaksi leukaa suorilta käsin. Olin niin hämmentynyt tapahtumasta, että lopetin tangon kanssa leikkimisen siihen paikkaan. Meillä ei täällä Kuopiossa ole kotona tankoa, missä voisin treenata, ja kuntosalilla en ole kehdannut mennä yrittämään, kun siellä hävettää liikaa jäädä räpiköimään siihen tankoon, kun ei voimat riitäkään nostaa itseään ylös. Siksi en ole ollut ollenkaan tietoinen, että voimani ovat kasvaneet näinkin paljon. Minun uudenvuoden lupauksiini sisältyi se, että jaksan vetää vuoden loppuun mennessä yhden leuan. Nytpä tuli siis ensimmäinen etappi lupauksista täytettyä. JEAH! Hieno tunne. Viimeksi olen jaksanut vetää leuan joskus ylä-asteella.


Tämä päivä on sitten kulunut proteiinien rakenteiden parissa. Torstaina on tentti, ja aloitin lukemaan vasta nyt. Iisalmessa en saanut tehtyä mitään koulujuttuja. Pitää nyt ottaa itseään niskasta kiinni tämän koulunkin kanssa. Ei olisi kuin reilun kuukauden pinnistys, ja sitten olisi taas kouluhommat ohi vähän pidemmäksi aikaa.

2 kommenttia:

  1. vautsi! mahtavaa, hyvä että jollain täyttyy uudenvuodenlupaukset :D minä räpiköin edelleen siellä tangossa ihmisten naureskeltavana. :-( jospa minäkin vielä joku päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin itsekin hyvin yllättynyt. Mutta tällä viikolla en kyllä sitten uskaltanut salilla mennä kokeilemaan. Olen kuitenkin alkanut vetämään ylätaljalla semmoisia leuanvetoliikkeitä, että jos saisin siitä vähän rohkeutta mennä vielä joskus yritäämään salin tangollakin! :D

      Poista