lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ruokaa ja vielä vähän ruokaa

Minulla on ollut keskiviikosta asti vaikka mitä, mistä olisin halunnut kirjoittaa tänne, mutta en ole ehtinyt. Suurin osa asioista on jo unohtanut, mutta haluan nyt kuitenkin päivitellä jotain.

Torstaina Mirka järjesti oman neljän neidin illallisensa. Minun ja Suvin illalliset löytyvät täältä. Tapani mukaan, esittelen nyt illan menuun:

Alkuruokana sipulikeitto.

Pääruoaksi uunissa paistettuja perunoita ja kasviksia. Ruokaa oli enemmän, mutta muistin vasta annoksen puolivälissä ottaa kuvan. 

Jälkkäriksi kerroskiisseli puolukoilla. Tätäkin ehdin maistella ennen kuvan ottamista.

Ruoka oli jälleenkerran hyvää ja sitä todella oli riittävästi ! Ruokailun jälkeen pelasimme vielä Alfapetia. Peleistä on tullut ihan vahingossa jonkinlainen teema näihin meidän illallisiin.
Haluan selittää tuolta pari sanaa. Ensinkin go on peli. Aivan kuin shakki tai tammi yms, joten siksi se hyväksyttiin. Bio on minulle niin läheinen sana, koska opiskelen biotieteitä ja moni kurssini alkaa sanalla bio, kuten biokemia, bioetiikka, bioinformatiikka yms, joten halusin hyväksyä sen. Ja sitten tuo eskannut, se siis on ESkannut oikeasti. Eli kannu jossa on Euroshopper energiajuomaa, ja siitä monikko. Kiitos. 

Perjantaina olin taas leikkelemässä maksoja. Enää jäi kolme blokkia leikkaamatta, ja "työohjaajani" sanoi, että leikkaa ne itse alkuviikosta, joten seuraavalla kerralla, kun menen harjoittelemaan, pääsen jo värjäämään leikkeitäni ! 
Illalla sitten Anne tuli meille ja me tehtiin porkkanakakkua ja katottiin leffa. Oli muuten maailman imelin porkkanakakku tämä. Hyvää oli, mutta ei voi montaa palasta kerralla syödä.


Tänään sitten herättiin siihen, kun Janin äiti soitti, että ovat täällä vajaan tunnin kuluttua. Toivat käydessään kassillisen ruokaa, että nyt sitten pitäs ahkerasti taas syödä. Juuri kun olin päässyt pääsiäisen jälkeen ruotuun herkuttelun kanssa.

3 kommenttia:

  1. Oi me on kavereitten kanssa puhuttu niin monesti, että pitäs tehdä kans tämmönen illallis homma. Ajatus on vaan kaatunu siihen, että osa ei tee ruokaa edes itselleen:D Näyttää kyllä hyvältä noi ruuat samoin ku aikasemmatkin illalliset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä kokeilemaan! Vaikka ei olisikaan mikään kokkausguru, niin sen hauskempaa se vain on, kun pöytään tulee mitä ihmeellisimpiä mössöjä. :D

      Poista