torstai 11. huhtikuuta 2013

Vuosijuhlat

Tiistaina ainejärjestömme täytti 39 vuotta, ja tätä ällistyttävää tapahtumaa juhlittiin ravintola King's Crownissa vuosijuhlasitsien merkeissä. Sitsit eivät kyllä todellakaan olleet mitkään tavalliset sitsit, sillä meitä oli kehoitettu olemaan häiritsemättä muita asiakkaita. Tästä syystä sitseille tyypilliset rangaistukset oli poistettu kokonaan käytöstä, ja lauloimmekin vähän vähemmän, mitä sitseillä yleensä. Minusta näin oli parempi, sillä osallistuinkin koko tapahtumaan pääasiassa hyvän ruuan vuoksi. Hyvä kuitenkin että osallistuin, sillä meitä osallistui tapahtumaan yhteensä vain 16, mikä on kyllä todella vähän. Ehkä ensi vuonna, kun ainejärjestömme täyttää pyöreitä, porukkaa on enemmän.

 King's Crown on musiikkiravintola. Siellä on seinät täynnä kaiken maailman soittimia ja suora pääsy soitinkauppaan. Lisäksi siellä tuntuu olevan musiikkiesityksiä todella usein. Tiistaisinkin on jokin tiistaiklubi, josta pääsimme kesken sitsiemme nauttimaan.

 Pääruoka: häränrintaa punaviinikastikkeella ja parmesaaniperunoilla.

Jälkkäri: suklaakakkua vadelmakastikkeella.

Vuosijuhliin on tapana pukeutua coctailasuun, ja arvoin pitkään laitanko vanhan tutun mekkoni, vai uuden, jonka ostin tammikuussa, ja jota en ole sen koommin pitänyt. Pelkään kokoajan, että ole lihonut sen verran, etten mahdu enää uuteen mekkooni. Yllätys oli kuitenkin positiivinen, kun uusi mekko meni täysin ongelmitta päälle. Päädyin siis pukeutumaan tähän uuteen mekkoseeni.

Teemana oli hovi, että olisi pitänyt kai olla jonkinlainen prinsessä coctailasussa. Tyydyin ostamaan tuollaisen blingin lasten kukkapannan päähäni. 
Kaikissa kuvissa, joita minulla on tuolta sitseiltä itsestäni, näytän ihan hirmu harteikkaalta. Toivottavasti se on vain tuo polero, joka hämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti