sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Karvainen vieras

Asunnossamme leijailee pitkästä aikaa koiran tuoksu. Kaikki eivät sitä ehkä tuoksuna pidä, mutta minulle se tuo aina niin hyvän mielen. Äiti lähti vaihteeksi lappiin, ja toi Leewin siksi aikaa tänne hoitoon. Kyllähän tämä vähän ylimääräistä työtä tietysti tuo tähän kaiken muu koulustressin ohelle, mutta hyvä vain, että tulee käytyä minunkin nyt sitten enemmän ulkona. 


 Tänään oli kyllä taas kerran aivan upea sää. Ei pilven pilveä missään, ja pakkastakin alle 10 astetta.

 Leewin mielenosoitus siihen, kun pysähdyttiin rannalle ottamaan valokuvia.

Pitää vähän tänään kuitenkin valittaakin, nimittäin minulta on kadonnut syömisen suhteen kontrolli, ja mikä oudointa, myös se syyllisyyden tunne siitä, että on mässännyt aivan liikaa. En vain varmaan ehdi taikka jaksa tuntea tällä hetkellä mitään syyllisyyttä. Tämänkin päivän ruokailu on ollut ihan älytöntä:
-Aamupalaksi muroja 
-Jäätelöä ja teetä
-Lakuja
-Sipsejä
-Kroissantin
-2,5 pihviä, ranskalaisia ja salaattia
-Levy suklaata
Tämä kaikki, eikä tietoakaan mistään syyllisyydestä. Voisin ihan hyvin kävellä lähikauppaan hakemaan vielä toisen levyn suklaata, mutta järki onneksi pakottaa lopettamaan tämän päivän syömisen tähän. Tämä päivä ei ole edes mikään poikkeuksellinen herkuttelu päivä. Syön tähän malliin todella useasti. Annan itselleni nyt kuitenkin koulun takia armonaikaa huhtikuun loppuun asti. Yritän tietenkin parhaani mukaan syödä järkevämmin, mutta vasta toukokuussa pakotan itseni siihen. Nyt vain kauhistelen ja kummastelen, miksi en voi kontrolloida syömistäni entiseen tapaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti