lauantai 16. maaliskuuta 2013

Reipas lauantaiaamu

Vietin eilisen illan kavereiden seurassa. Ville oli tullut jo torstaina katsomaan meitä kuopiolaisia, ja minä lähdin sitten moikkaan häntä eilen. Porukkaa oli juhlistamassa Essin siskon poikaystävän syntymäpäivää, ja minä liityn mukaan siihen porukkaan. Ilta meni mukavasti kuulumisia vaihtaessa, still-kuvia ottaessa ja Googlen maailman valloitusta ihmetellessä. Lisäksi saimme musiikkiterapiaa Essiltä ja Mirkalta, jotka ovat molemmat nuoriso-ohjaajia. Oli kiva höpöttää ja hölmöillä porukalla. Kävin lisäksi tänään tapaamassa Iisalmiaikaista kaveriani, joka myös asuu täällä Kuopiossa. Ei oltu nähny varmaan 2 vuoteen, että oli kiva päästä vaihtamaan kuulumisia hänenkin kanssaan.

Hehe, Hihi.

Eilen porukka jatkoi iltaansa Drop that bass -bileisiin, mutta itse en voinut lähteä, sillä minulla oli tänään aikainen herätys. Lähdin Mirkan mukaan kokeilemaan kahvakuulaa ensimmäistä kertaa elämässäni. Se oli todella mukavaa ja monipuolista.Valitsin kevyimmän, 4 kg, kuulan, koska ajattelin, että parempi harjoitella liikkeet aluksi kevyemmällä. Treenatessa huomasin kyllä, että kuula olikin minulla ihan tarpeeksi raskas monessa liikkeessä, vaikka nauroinkin sen koolle aluksi. Jos menen joskus uudestaan, otan varmaan jälleen 4 kilon kuulan. Lihaskuntoni on kuitenkin aika heikko, varsinkin kun vertaa aerobiseen kuntooni. Nyt vain sitten odottelen, miten jumissa lihakset on huomenna. 

Ammattilaisen ottein. Suurin syy siihen, miksi valitsin ton 4 kg kuulan on tietysti se, että se mätsäsi väreiltään täydellisesti mun vaatteisiin.

Kävin hakemassa äsken rullakebabin ja vetäisn sen aika haipakalla. Nyt maha on suuri turpea pallo. Pakastimessa on kuitenkin myös mustikkapiirakkajäätelöä iltaa varten. Nami nami. Saa sitä nyt herkutella, kun on käynyt urheilemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti