torstai 3. tammikuuta 2013

Hyvä alku

Uusi vuosi ja uuden vuoden lupaukseni ovat startanneet hyvin. Luin tänään ja eilen artikkeleita kandiani varten, ja kävin tänään uimassakin. Lisäksi kävimme eilen katsomassa Janin kanssa Rakkauden rasvaprosentti -elokuvan. Jani ei kauheasti pitänyt leffasta, mutta minusta se oli ihastuttava hyvänmielen elokuva. Ei ehkä ihan 9 euron arvoinen, mutta silti suloinen. Kaiken kukkuraksi sitä on kuvattu Sonkajärvellä, mikä on ilman muuta hienoa. Savoa tuodaan maailmankartalle, tai ainakin Suomen kartalle. 

Pyysin Jania ottamaan minusta pari kuvaa, ja kuinkas siinä kävikään. Ajattelin, kun näin nämä, että nämähän on ihan julkaisukelvottomia, mutta päätin laittaa ne kuitenkin tänne. Ei sentään ole sormi kuvassa, vaikka kameran rannelenkki tuossa roikkuukin viemässä huomion minusta. En ole kovin kranttu blogini kuvien suhteen.

Kävimme leffan jälkeen syömässä Rossossa. Minun ei muuten tarvitse olla huolissani siitä, etten painaisi tarpeeksi, kun maanantaina minut punnitaan sitä kuitututkimusta varten. Nytkin mussutan pitsaa ja karkkeja. Pitänee vähän terveellistää tätä ruokavaliota, sitten kun koulut alkaa. Tämän viikon kuitenkin nautiskella ihan hyvillä mielin mässyistäni. 

Rossosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti