sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viikonloppuvieraita

Eilen klo 13.50 minä ja mazda liukkaita teitä uhmaten kurvautimme ajaa juna-aseman pihaan.  Mazdan renkaat on melkoisen huonossa kunnossa, joten oli tuo ajaminen äkkiseltään vähän hurjaa. Menin aika rajusti punaisia päinkin yhdessä vaiheessa, kun ei vaan auto pysähtynyt. Joka tapauksessa selvisin ehjänä, ja sain noukittua aseman pihasta kyytiini Ouluvieraat, Hetan ja Pauluksen, jotka olivat täällä Savossa kissanhakureissulla. Kivasti sitten poikkesivat täällä meitä kuopiolaisiakin moikkaamassa.

Suuntasimme asemalta suoraan Matkukselle ostoksille. Osassa liikkeistä oli vielä alennusmyynnit menossa. Kerrankin minunkin tuli osteltua ihan kunnolla vaatteita. Ostin 5 paitaa, sukkia, mangustin ja uuden mekon. Se mekko on nyt sitten uusi bilemekkoni, jollaista olen jo jonkin aikaa katsellut. Ihastuin siihen kyllä suuresti heti kun olin saanut sen päälleni. Se teki minusta jotenkin solakan näköisen, (tai sitten se oli se sovituskopin peili, joka minua kavensi, mutta ihan sama). Lisäksi se mekko oli kokoa 36. En ole aiemmin uskaltanut ostaa kokoa 38 pienempiä vaatteita, kun pelkään, että jos ne ei joku päivä menekään enää päälle, mutta nyt oli pakko uskaltaa ostaa vähän pienempi, sillä 38 oli loppuneet. Voinpahan pitää sitä mekkoa sellaisena "yritäs mahtua tähän" -innoittajana. 

Matkuksen jälkeen käytiin tuomassa Hetan ja Pauluksen tavarat tänne meille ja lähdimme Jaakon luo. Kiinalaisen ravintolan kautta tosin, sillä oli tuossa vaiheessa jo kova nälkä. Jaakon luo tulivat myös Suvi ja Teemu, joka oli tullut käymään myös Kuopiossa. Meillä oli suunnitelmissa lähteä kymmeneltä baariin, mutta eihän siitä oikein ikinä tule mitään. Kuitenkin jo yhdeltätoista selvisimme liikkeelle, tosin viereiseen pubiin. Ei kyllä haittaa, sillä minusta siellä pubissa oli tosi hyvä meininki, vaikka aluksi paikan logo vähän epäilyttikin. Siellä sitten oltiin valomerkkiin, eli puoli kahteen asti, jonka jälkeen me tytöt päätettiin lähteä nukkumaan, koska kyyti oli käytettävissä kahteen asti. Poikien mielestä kaksi ei ollut mikään aika lähteä nukkumaan, mutta lopulta Pauluskin lähti samalla kyydillä.

Kuvasta voisi päätellä, että tämän Jaakon lähipubin nimi oli Cava Arno. 

Onneksi tuli itse lähdettyä jo noinkin aikaisin, sillä nyt kyllä väsyttää kaikesta huolimatta. Väsyttäisi vielä enemmän, jos olisin ollut pidempään. Olo on tällä hetkellä kuin olisin krapulassa, vaikka se tuskin on mahdollista. Join illalla kyllä yhden lonkeron, mutta niin hitaasti ja vielä juuri ruuan jälkeen, joten tuskin siitä nyt mitään darraa saa. Se lonkero oli muuten sitruuna-salmiakki-lonkero. En ollut aiemmin maistanut joten oli pakko maistaa. Se maistui ihan greippilonkerolta, jossa oli ässämix-shottia seassa. Minusta se oli ihan hyvää, mutta taisin olla meistä ainut, joka siitä tykkäsi.

Tänään käytiin viskaamassa Heta ja Paulus takaisin juna-asemalle. Aateltiin Janin kanssa, että tänään ei tehdä kyllä mitään erikoista. Löhötään, dataillaan ja syödään pakastedaimkakkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti