perjantai 18. tammikuuta 2013

Kesämatkat peruttu

Kasvattelimpa tuossa omaa matkakuumettani juuri ihan kunnolla. Käytiin nimittäin Annen ja Maijan kanssa luistelemassa, jonka jälkeen lähdimme Annen luo katselemaan matkakuvia. Maija oli nyt joululomalla lomalla nimittäin Espanjassa ja Anne Australiassa. Riitti siis katseltavaa ja näytti kyllä niin kivalta. Vähän liiankin. 

Minun kesän matkasuunnitelmistani kyllä luultavasti nyt peruuntuivat, sillä taisin juuri tänään saada kesätöitä! Sieltä, missä kävin viime viikolla työhaastattelussa. Ei ole vielä aivan 100% varmaa, mutta aika varmaa kuitenkin. Pitää laittaa viestiä vielä sinne työnantajalle, ja sopia tapaaminen tai jotain, että voimme vähän sumplia noita aikoja. Minun pitää nimittäin käydä tässä keväällä harjoittelemassa niitä hommia, ennen kuin aloitan sitten kesällä työt virallisesti. Hyvä, sillä sitten en ole heti ihan kujalla, kun aloitan. 

Olen ihan hurjan iloinen tästä työpaikasta. Lisää motivaatiotani opiskelujani kohtaa todella paljon, kun näkee, että ehkä niitä töitä oikeasti voi jopa saada. Lisäksi työnkuvani kuulosti todella kiinnostavalta. Odotan innolla. Ei harmita yhtään, vaikka en nyt lähdekään sille viikonloppupiknikille Ruotsiin tjs.

Loppuun vähän luistelukuvia tältä illalta. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti