torstai 13. joulukuuta 2012

Pissiongelma ja pipareita

Eilen oli graduanalyysin esitys, eli viimeinen päivä koulussa. Unohdin tosin käydä palauttamassa labrapäiväkirjani, joten sen käyn viemässä vielä perjantaina. 

Käytin Karvis-Marvista eilen eläinlääkärillä. Harmi kun unohdin kameran kotiin, sillä siinä oli kyllä maailman hupaisin kuljetus. Lastasin Karvisen ensin kuljetuskoppiin, jonka sitten teippasin ilmastointiteipillä kiinni. Sitten kiedoin kopan pyyhkeeseen ja pistin pulkaan. Klinikka sijaitsee tuossa parin sadan metrin päässä, joten onnitui tuo matkan teko ihan hyvin näinkin. 
Sinänsä aika turha lääkärireissu kyllä oli. Tarkoituksena oli tarkastaa, onko Karvisella virtsatietulehdus tai virtsakiviä, kun se jälleen kusi minun tavaroihin, tällä kertaa läppärilaukkuun. Lääkärin mukaan kuitenkin oireet eivät kuulostaneet kummaltakaan, vaan Karvinen on luultavasti stressaantunut minusta, ja yrittää peittää mun hajua. Sain mukaani pullon jotain kissaferomonia, jota voin suihkutella käsiini ja tavaroihini. Lisäksi lääkäri käski minun olla oikein mukava ja kiltti karvista kohtaan, jotta se alkaa pitää hajustani. Voi tuottaa ajoittain hankaluuksia, mutta pakko yrittää.

Illaksi sitten suuntasin Mirkan ja Essin luo, jossa nostattelimme joulutunnelmaa tortuilla, pipareilla, glögillä ja tietenkin joululauluilla.



(Laivalta ostetut karkit on myös nyt kaikki jo loppu. Eilen vetelin viimeiset, eli Maoamit. Miten ne voikaan olla niin hyviä. Täydellisen kermaisen ihania.)

Noi kuvat on vähän häröjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti