torstai 27. joulukuuta 2012

Tanssia tapanina

Joulu oli ja meni, ja mikäs sen parempi tapa hyvästellä jouluaika kuin tapanin tanssit. Aloitettiin päivä täällä Iisalmessa äitini luona Even, Suvin ja Mirkan kanssa vanhoja kuvia katselemalla. Illemmalla tuli sitten muitakin Iisalmikavereita etkoilemaan meille ja yhdestoista maita jatkoimme baariin, Iisalmen Caveman klubille. Iisalmessa on oikeasti baari, jonne ei ole pääsymaksua, ei narikka pakkoa (ja narikkakin maksaa vain euron, jos sitä haluaa käyttää) ja juomat ovat halpoja. En ymmärrä miten sellainen baari voi olla millään tavalla kannattava, mutta näin asiakkaan näkökulmasta, se on ihan täydellinen. Lähdin jo kahdelta kotiin, sillä siihen aikaan lähti kyyti. Olisin kyllä viihtynyt vaikka tappiin asti, mutta en halunnut ottaa sitä riskiä, että joudun kävelemään kotiin baarihepenissäni. 

Aamulla nousin yhdentoista aikaan siivoilemaan ja yllätyksekseni paikat olivat ihan siistit, vaikka täällä oli ollut illalla lähes 20 ihmistä. Pulloja ja tölkkejä kertyi kolme pussillista, että niistähän saan vielä mukavat rahat. Pakkanenkin on laskenut melkoisesti, joten Leewin kanssa oli mukava käydä aamulenkillä. Pakko kuitenkin myöntää, että päätä kivistää vielä hiukan eiliset siiderit. Eilen oli kuitenkin tosi kivaa. Vaikka ilta noudattikin tällaista peruskaavaa, aloitellaan porukalla ja lähdetään baariin, niin silti porukka oli sellaista, jonka kanssa nykyään enää harvoin pääsee juhlimaan, valitettavasti. Mutta tällä  "Iisalmestalähtöisinolevalla porukalla" on kyllä aina hauskaa. 

Viime kerralla kun olin juomassa, ei oikein onnistunut. Nyt kuitenkin join 4 siideriä 6 tunnissa ja yhden mansikkashotin baarissa sitten sen jälkeen, joten tahti oli minulle hyvä. Kyllähän minua väsytti, mutta en huomannut sitä ennen kuin vasta kotona, kun pääsin omaan sänkyyn. Mukava hilpeys pysyi pitkin iltaa, ja tänäänkin olen ollut ihan suhteellisen skarppina. Ehkä minä ja alkoholi voimme pysyä siis vielä ystävinä, kunhan emme tapaa liian usein. 

Nämä kuvat eivät nyt sitten liity yhtään tekstiin. Otettiin kivoja porukkakuvia, joista olisin omasta puolestani voinut laittaa minkä vain, mutta jotenkin joku onnistui joka kuvassa aina irvistämään sen verran hurjan näköisesti, että en taida julkaista täällä yhtäkään niistä kuvista.

Enkelin muistomerkillä oli paljon kynttilöitä jouluaattona. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti